Roy Orbison återuppstår på scen

Roy Orbison – Efter många år av spekulation och ryktet kommer publiken runt om i världen snart att kunna bevittna en sann musikal legend som kommer tillbaka till livet framför deras ögon. I en förstklassig händelse kommer en holografisk Roy Orbison återigen att utföra sina största hits på de största scenerna i Storbritannien; som stöds av Royal Philharmonic Concert Orchestra i denna transformativa liveunderhållningskonsert-upplevelse.

Roy Orbison

Roy Orbison In Dreams: The Hologram UK Tour

Roy Orbison In Dreams: The Hologram UK Tour är en fascinerande turné som kommer att lanseras i april 2018. Turnén presenteras genom extraordinära teatralistiska scenerier, kommer Roy Orbison In Dreams att återskapa den legendariska Rock and Roll Hall of Fame-ikonen genom holografiska bilder där han utför sina största hits tillsammans med en symfoniorkester – live.

Alex Orbison, president på Roy Orbison Music, berättar: ”Min pappa var en av de första människorna som kombinerar rock och roll med orkesterljud så att se han uppträda med den stora orkestern, är verkligen en dröm.”

Danny Betesh, grundare och MD Kennedy Street och promoter av Roy Orbison In Dreams Hologram UK Tour och som ursprungligen satte upp en show med Roy på 1960-talet berättar ”Jag har jobbat med artister och live-uppträdanden sedan 60-talet; och det är oerhört spännande att se Roy tillbaka på scenen på ett så modernt och kreativt sätt. Hans musik försvann aldrig bort och nu kan fans njuta av att se live showen och höra alla de mycket älskade låtarna. ”

En legend

Universellt erkänd som en av de stora rock and roll legenderna Orbisons katalog innehåller sådana lis-toppar som Oh, Pretty Woman, You Got It, Only The Lonely, Crying, I Drove All Night, It’s Over and In Dreams. Som Elvis Presley sa ”Roy var den största sångaren någonsin.” Roy var en konstnär som andra artister önskade att du kunde efterlikna. Eller som Bruce Springsteen sa: ”Mest av allt vill jag sjunga som Orbison. Alla vet att ingen sjunger som Roy Orbison. ”

En upplevelse för både gamla som nya fans

Denna turné låter fans; gamla som nya få chansen att uppleva en av de mest ikoniska personerna i musikhistorien, på ett spektakulärt och spännande nytt sätt. Efter den här turnén kommer Sony Music att släppa ut albumet, ”A Love So Beautiful: Roy Orbison med Royal Philharmonic Orchestra” den 3 november.

Biljetterna går på allmän försäljning fredag 27 oktober klockan 9 i Storbrittanien, och de enskilda platserna. Turnén kommer då att expandera till att omfatta ytterligare länder runt om i världen senare under 2018.

Inlägget postades i Musik. Skapa ett bokmärke för länken.